Yoga

YOGA

Vill du ha en avslappnad och kravlös stund samtidigt som du stärker både kropp och sinne? Yoga är en fantastisk aktivitet för alla som vill ta hand om sin holistiska hälsa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det en form som passar dig. Njut av lugnet och harmonin som yoga ger och känn hur kroppen och själen blir i balans.

Yoga Nidra

Yoga Nidra kallas även för yogisk sömn eller den sömnlösa sömnen och är en meditationsteknik som går ut på att låta kroppen få vila i djupavslappning medan sinnet är fokuserat. En yoga nidra guidas av en lärare, antingen fysiskt på plats eller via en ljudfil och kan utövas fristående eller i anslutning till yogaklass. Fördelarna med yoga nidra är många - som förbättrad söm, minskad stress och effektiv återhämtning.

Yoga för barn & tonåringar

Nyhet! Yoga för tonåringar

Till alla ungdomar mellan 12-19 år, med eller utan erfarenhet av yoga. Vill du lära dig yoga för att bli mer stresstålig och flexibel, för att bygga styrka eller hitta inre lugn?

Tonårsyoga är yoga anpassad för killar och tjejer för en stund av återhämtning och balans i en tid som kan vara turbulent och krävande.

Jag lär ut verktyg att ta med sig utanför yogasalen, både i skolan och på fritiden.