Återhämtning

Återhämtning är ett grundläggande behov som vi alla borde ägna oss åt, men det är något vi ofta undviker eller prioriterar bort. Genom att göra det, förlorar vi i själva verket bort oss själva i stress och ansvar gentemot andra.


Det är viktigt att ta hand om sig själv först, för endast genom att fylla på våra egna energireserver kan vi vara närvarande och stödjande för våra nära och kära. Återhämtning är en individuell process och varierar från person till person. För vissa kan det innebära att ägna sig åt yoga eller meditation, att helt enkelt vara i stillhet. För andra kan det handla om att tillbringa tid i trädgården, njuta av en fika med en god vän eller spendera tid i stallet.


Oavsett vilken form av återhämtning som passar just dig, är det centralt att det handlar om dig och din tid för återhämtning. Det är en stund där du ges möjlighet att vara helt kravlös, utan att några måsten eller distraherande tankar pockar på din uppmärksamhet.


Jag är här för att stödja dig i att hitta din personliga form av återhämtning och den tid som du behöver i ditt liv. Att prioritera ditt välmående är en investering i dig själv och i din förmåga att vara närvarande och stödjande för de människor som betyder mest för dig.

Återhämtning


Kanske känner du att du år efter år lever i samma mönster och hela tiden får samma resultat som slutar med att du känner dig helt slutkörd och matt. Vill du ha något annat och är beredd att​ investera tid i dig själv?Återhämtning tillsammans med hästar


Människan har alltid levt nära djur och natur. Det är bara i det senaste generationerna som fler vuxit upp i städer än på landet. Avstånden till djuren har vuxit.

Men vetenskapliga studier från olika länder visar tydligt att kontakt med djur har en väldigt positiv inverkan på människan. Kontakt med djur minskar stress.