Skogsbad Hösten 2023

Skogsbad Lördagar


Datum: 11/11, 9/12, 16/12

Tid: 9.00-10.15

Pris: Swish 150 kr/tillfälle 

Var: Vi träffas vid Parkeringen vid kolonierna (klöxhult) för att tillsammans promenera 10 min till en skogsdunge där skogsbadet äger rum.

Anmälan: Senast 1 dag innan på sms 0766332245

Bekväma, varma och oömma kläder, filt finns på plats.


Skogsbad mot stress & oro

Skogsbad & Flödesskrivning

Skogsbad & Växtkännedom

Skogsbad & Yoga Nidra

Tillbaka till vardagen och dess rutiner kan både vara skönt men kanske upplever du oxå en stress inför alla aktiviteter, skola, jobb och familj som skall roddas ihop samtidigt som mörkret närmar sig. Men än har vi en underbar tid i naturen framför oss, och om du som jag hoppas på att hösten skall bli så där underbar som den kan vara så vill jag bjuda in dig till att skogsbada med mig.

Under hösten håller jag i skogsbad med olika teman där jag guidar dig i medveten närvaro tillsammans med dina sinnen. En förberedelse för hösten och vintern där du lär dig genom att skogsbad att kravlöst få uppleva naturens lugnande effekter genom att vara närvarnade i skogens läkande miljö. Tillsammans utforskar vi naturens helande kraft och jag guidar dig till en upplevelse av total avkoppling och harmoni genom att bada i dina sinnen. Skogsbad ger dig möjlighet att återvända till vardagen med en känsla av avslappning och ett kravlöst sinne.