Om Carin
B86BDED8-B5EE-444E-B494-9412D3BF8682
IMG_2592 (1)
IMG_2524

Varmt välkommen

Carin är en holistisk inspiratör med hjärtat som vägvisare och naturen som inspiration till allt hon gör.

Hon arrangerar retreats & resor tillsammans med lokala entreprenörer. Hon har grupper i skogsbad och tar även emot dig för samtal kring dig och din återhämtning.


Carin är också utbildad högkänslighetscoach och har en djup förståelse och kunskap om hur det är att leva som högkänslig, både som ung i skolans värld men också som vuxen i arbetslivet & relationer då hon själv är högkänslig.

Tillsammans med hennes erfarenheter, kunskaper inom både hälsa, träning och återhämtning, vill hon kunna inspirera andra att kunna leva ett mer holististisk liv.


Jag hamnade i en utmattning för några år sedan och det blev där och då tydligt för mig att jag behövde göra en förändring både yrkesmässigt men också i min vardag. Att börja lyssna inåt på min inre röst och på vad mitt hjärta slog ett extra slag för är idag min livskompass.

Att göra saker för att jag själv väljer det och inte vad som förväntas av mig är som att ge sig själv en stor kram. Jag har varit en person som inte förstått vad andning är eller ens hur man gör, till att idag ha andningen som en kompass på hur jag mår och vart jag är i vardagen. Att släppa prestationstänket och mer fokusera på resan än på målet är idag en självklarhet för mig


Idag ser jag mig som en entreprenör med ett holistiskt synsätt på hur jag lever, en skapare som brinner för relationer och som lyssnar på vad hjärtat slår extra slag för. Jag vill hjälpa dig att hitta nya vägar mot att leva ett holistiskt liv, där vi tittar på att få kropp, själ & sinne att vara i harmoni. Jag hjälper dig att hitta sätt att leva i nuet genom att lära dig att använda dina sinnen gärna tillsammans med naturen och dess rikedomar

 

Mitt erbjudande till dig som enskild person men oxå till större sammanhang och företag & grupper:

  • Skogsbad
  • Retreats
  • Yoga
  • Föreläsningar inom återhämtning 
  • Olika former av återhämtning
  • Samtal & vägledning
  • Vägledning inom Högkänslighet


Utbildningar

Dipl. Skogsbadsguide

Samtalscoach med inriktning Högkänslighet

Mindfulness

Träning & Hälsa

Pågående Dipl. Återhämtningsterapeut